Coördinerend Verpleegkundige

28-32 uur - locatie bussum

De functie

Zie jij het als een mooie uitdaging om naast je werk als verpleegkundige zelfstandige teams optimaal te laten functioneren binnen het huidige beleid? Kun je enthousiast en daadkrachtig teams stimuleren, motiveren en begeleiden om zo tot een goede samenwerking en de beste persoonsgerichte en cultuursensitieve zorg te komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent in je functie o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het dagelijks begeleiden van zelfstandig werkende zorgteams.
  • Het bewaken van werk en procesafspraken.
  • Het borgen van kwaliteit van zorg.
  • Het waarborgen van optimale inzet van personeel.

 

Wij vragen (van jou)

Ben jij een ervaren verpleegkundige die warm loopt voor deze overstijgende rol? Waarbij je een aantal uur per week buiten de primaire zorg bezig bent met coördinerende/regisserende taken en daarnaast volgens rooster wordt ingezet op dag- en avonddiensten om zo voldoende feeling te houden met de bewoners en de teams.

Heb je affiniteit met cultuursensitieve zorg én beschik je over een MBO Verpleegkunde niveau 4 of HBO Verpleegkunde diploma met een registratie in het BIG register, dan ontmoeten wij jou graag! Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met hele leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 50.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Zaiboen Rahman (HR- en Managementondersteuner) via zaiboen.rahman@nusantara.nl of 06 107 61 140.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Sollicitatieprocedure

1. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.
Worden we enthousiast van je mail, plannen we direct een oriënterend gesprek. 
2. Tijdens het oriënterend gesprek maken we verder kennis
met elkaar en bespreken we hoe de functie er bij Nusantara uit ziet.
3. Na een positief gesprek loop je een dagje mee om te ervaren
hoe het is om bij Nusantara te werken.
4. We bespreken de arbeidsvoorwaarden met je.
Alles in orde? Dan sturen wij je een arbeidscontract.
5. Je eerste werkdag gaat beginnen.
Uiteraard staan we voor je klaar om je wegwijs te maken.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.