Chef-kok

28-36 uur - locatie bussum/ugchelen (apeldoorn)

De functie

Vind jij het leuk om als kok verantwoordelijk te zijn voor de maaltijdbereiding op een locatie? Heb jij affiniteit met Indisch koken of zou je je hierin willen bekwamen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen genieten van eten is in de cultuur van onze bewoners erg belangrijk. Daarom besteedt Nusantara veel aandacht aan het dagelijks serveren van een goede Indische maaltijd. We maken alles zelf en werken alleen met verse producten. Nusantara heeft op beide locaties een fijn team van medewerkers die werken in een goed uitgeruste keuken. We zijn dan ook trots op de waarderingen die we krijgen voor de kwaliteit van onze maaltijdvoorziening.

Als chef-kok start je je werkdag met het maken van een planning. Je stelt het menu samen, voert voorbereidingen uit en bespreekt de werkzaamheden met je collega’s. Vervolgens overzie je de uitvoering en coach je het team in de uitvoering van hun werk. Je kookt zelf mee en bewaakt de kwaliteit van de geserveerde maaltijden. Je stimuleert je collega’s mee te denken over het eten en de wijze waarop de keuken als team functioneert. Je beheert de voorraden van de keuken. En je coördineert de catering van speciale gelegenheden en evenementen. Jouw werktijden zijn wisselend, tussen 8.00 en 18.00 uur.

Wij vragen (van jou)

  • Je beschikt over een koksopleiding op minimaal MBO niveau 4.
  • Je hebt ervaring of affiniteit met koken in een instelling, voor een grotere groep bewoners.
  • Je bent bereid je te bekwamen in de Indische keuken.
  • Je werkt vanuit een gastvrije, vriendelijke en teamgerichte houding.

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

  • Wij beloven je een fijne en informele werkomgeving met leuke collega’s, waarin er volop ruimte is om mee te praten over de ontwikkeling van onze cultuursensitieve woonzorg.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (volgens de CAO VVT) met voldoende ontwikkelmogelijkheden en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. 
  • Inschaling in FWG 45 conform de CAO VVT (min. €2.422,65 max. € 3.471,49).

Meer weten?

Wil je meer informatie of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Pieter Hartog, hoofd Horeca, pieter.hartog@nusantara.nl of 06-53977567.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Stel je vraag via Whatsapp.

Heb je een vraag over een vacature? Stel hem direct.