Verzorgende IG

Uren in overleg - locatie Bussum

De functie

Vind jij het leuk om als Verzorgende IG een spilfunctie in de zorg te vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Nusantara staat je functie centraal in de zorg, verpleging en begeleiding van onze bewoners. Hier komt natuurlijk ook de verpleging en begeleiding van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond bij kijken. Wij werken samen met onze bewoners met een zorgwelzijnsplan waardoor wij het respect voor de Indische identiteit als belangrijk uitgangspunt borgen.

  • Het zorgwelzijnsplan voer je uit samen met de andere zorgverleners van je zorgteam uit.
  • Je verricht als Verzorgende IG voorbehouden en risicovolle handelingen volgens de protocollen en afspraken.
  • Je rapporteert zorgvuldig en volledig in het geautomatiseerde Nedap ONS.
  • Je herkent signalen van veranderingen in de zorgvraag goed.
  • Je werkt goed samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers.
  • Je draagt bij aan kwaliteitsverbeteringen in je zorgteam.
  • Je draait zowel in de avond- en nachtdiensten mee.

 

Wij vragen (van jou)

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én in het bezit bent van het diploma verzorgende IG niveau 3, dan ontmoeten wij jou graag!

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met heel leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Zaiboen Rahman (HR- en Managementondersteuner) via zaiboen.rahman@nusantara.nl of 06 107 61 140.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.