Psycholoog/ Gedragskundige

8 - 16 uur - locatie bussum & ugchelen

Blijven leven volgens je eigen opvattingen en gebruiken, ook als je in je dagelijkse leven afhankelijk bent van de zorg van anderen”

Wie zoeken we?

Voor elk van onze locaties zoeken we een gedragskundige die twee dagdelen beschikbaar is. We zoeken een collega die het een uitdaging vindt om elke dag opnieuw een bijdrage te leveren aan goede zorg voor onze bewoners vanuit onze identiteit en cultuur. Iemand die ook actief wil meedenken. Ben jij dat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent in je functie verantwoordelijk voor:

  • Cultuursensitief werken, het kunnen begeleiden van onze cliënten met trauma.
  • Ondersteunen van collega’s in zorg en welzijn bij de begeleiding en bejegening van onze bewoners.
  • Bijdragen aan de uitvoering van het WZD beleid;
  • Bijdragen aan de kennisontwikkeling van de medewerkers van Nusantara op je vakgebied;
  • Samenwerken in een multidisciplinair team.

Wie ben jij?

We ontmoeten je graag als jij degene bent met interesse in en affiniteit met de cultuur sensitieve zorg. Je hebt ruime ervaring als gedragskundige in de ouderenzorg, waarbij je in staat bent  je te verdiepen en in te leven in de specifieke vragen van onze doelgroep. Samenwerken en het denken in creatieve oplossingen zijn belangrijke kenmerken voor het behandelteam en in de ondersteuning van de collega’s in de directe zorg. Voor deze mobiele functie is het bezit van een auto noodzakelijk.

Wat bieden wij

Wij bieden je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. Je krijgt in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 60.


Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Maurien Meijlis, manager Zorg en Behandeling. Maurien.meijlis@nusantara.nl 06-2077992. 

Wil je direct solliciteren?
Reageer dan via de onderstaande button of stuur je motivatiebrief met cv naar solliciteren@nusantara.nl

Waarom Nusantara?

Nusantara is een hechte club van kleurrijke mensen met één gedeelde passie: samen zorgen voor een warm thuis voor ouderen. We werken vanuit de kernwaarden zien, begrijpen, leren en respecteren. Dit dragen we uit in alles wat we doen. Daarbij is er ruimte om met en van elkaar te leren, waardoor we ons steeds verder kunnen ontwikkelen in het verlenen van cultuursensitieve zorg.

Samen met meer dan 200 collega’s combineren we zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Hierdoor kunnen onze ouderen hun leven zoveel mogelijk blijven leven zoals ze gewend zijn. Kies jij er ook voor om hieraan bij te dragen?

Wil je Nusantara beter leren kennen? Ga dan naar de over ons pagina.

Stel je vraag via Whatsapp.

Heb je een vraag over een vacature? Stel hem direct.