HR Businesspartner

32-36 uur - locatie Bussum

De functie

Vind jij het leuk om als HR Businesspartner een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? En krijg je energie van het vertalen van de strategische koers in praktisch operationeel handelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR Businesspartner adviseer en ondersteun je de zorgteams en managers zorg, hospitality, bedrijfsvoering en bestuur. Je bent in je functie verantwoordelijk voor:

  • Het bewaken, uitvoeren en implementeren van het personeels- en organisatiebeleid en het adviseren bij het instroom, doorstroom- en uitstroomproces in teams.
  • Het meedenken met het ontwikkelen van het personeels- en organisatiebeleid en het coördineren van projecten.
  • Signaleren en actief meedenken over ontwikkelingen binnen het HR vakgebied en de integrale benadering hiervan binnen onze organisatie, maar daarnaast ben je ook operationeel actief bezig.
  • Het vervullen van de rol van interne casemanager op het gebied van verzuim.
  • Het adviseren ten aanzien van opleidingen en coaching bij de ontwikkeling van zelforganiserende teams op het gebied van teamsamenstelling en groepsdynamiek.

Wij vragen (van jou)

Heb jij interesse in en affiniteit met cultuursensitieve zorg? Wij zijn op zoek naar een vlotte, enthousiaste en zelfstandige HR businesspartner. Je bent in het bezit van een HBO diploma richting HRM en je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als HR businesspartner, bij voorkeur in de VVT sector. Je handelt met tact en hebt verstand van zaken, zowel ten aanzien van veranderingsprocessen als bedrijfsvoering. 

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

  • Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, 8,33% eindejaarsuitkering en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. 
  • Inschaling in FWG 55 conform de CAO VVT.
  • Het gaat om een tijdelijk contract in eerste instantie voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband

 Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Vanessa Odijk (sr. HRM adviseur), vanessa.odijk@nusantara.nl of 06-20786064.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met C.V. naar : solliciteren@nusantara.nl.  

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.