Medewerker Hospitality | Horeca

20-25 uur - locatie Bussum

“Zodra je de locatie binnenloopt komen de geuren van de keuken je al tegemoet. Instant thuisgevoel!”

De functie

Vind jij het leuk om als medewerker hospitality een bijdrage te leveren aan de goede zorg van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent in je functie verantwoordelijk voor:

• Afwassen/opruimen.
• Schoonmaakwerkzaamheden.
• Helpen met het opscheppen van de warme maaltijden.
• Zo nodig de kok assisteren.
• Alle verdere voorkomende keukenwerkzaamheden.

De werktijden zijn wisselend van 09:00 tot 14.30 uur en van 07:00 tot 14.30 uur en doordeweeks en in het weekend.

Wij vragen (van jou)

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én enige ervaring in de horeca, dan ontmoeten wij jou graag! 

Start je bij ons, dan vragen wij je alleen nog maar een VOG te overleggen.

Wij bieden

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 20.

 

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Pieter Hartog, (hoofd horeca) Pieter.Hartog@nusantara.nl of via 06-53977567.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Leuk, we zijn benieuwd naar je! Stuur je motivatiebrief met c.v. naar: solliciteren@nusantara.nl.

Waarom Nusantara?

Omdat werken in de ouderenzorg een hartkeuze is. Het is jouw passie! Nusantara is een hechte club met kleurrijke mensen. Een warm bad waarin cultuursensitieve zorg & welzijn voor onze veelal Indische bewoners centraal staat. Jouw werk wordt door onze bewoners heel erg gewaardeerd. Samen met meer dan 200 collega’s combineer je zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Nusantara ademt haar kernwaarden: zien, begrijpen, respecteren en leren. Pijlers die door de hele organisatie merk- en voelbaar zijn. We geloven dat je eenmaal op locatie direct ervaart wat Nusantara zo speciaal maakt. Kies je voor Nusantara, kies je voor meer dan 60 jaar ervaring in de cultuursensitieve zorg.


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.