Vacature Verzorgende IG

30 uur | Locatie Bussum

“Bij binnenkomst wist ik het direct. Nusantara voelt voor mij echt als thuis komen”

Werken als verzorgende IG bij Nusantara

Als verzorgende IG bij Nusantara vervul je een spilfunctie in onze zorgverlening. Naast de verpleging en begeleiding van onze bewoners, biedt je ook een luisterend oor en draag je dagelijks bij aan hun algehele welzijn. Samen met je collega’s creëer je een fijne leefomgeving voor ouderen, waarin respect voor verschillende culturen en achtergronden voorop staat.

Cultuursensitieve zorg en welzijn: past dit jou als een (batik)jas? Lees dan snel verder om een goed beeld te krijgen van de functie verzorgende IG bij Nusantara.

  Dit zijn je werkzaamheden als verzorgende IG bij Nusantara

  • Wanneer je als verzorgende IG bij Nusantara gaat werken heb je verschillende taken, waaronder:

   • Zorgwelzijnsplannen uitvoeren, samen met andere zorgverleners 
   • Voorbehouden en risicovolle handelingen verrichten volgens de protocollen en afspraken
   • Veranderingen in de zorgvraag van de bewoners signaleren
   • Dagelijkse zorgverlening rapporteren in het geautomatiseerde Nedap ONS
   • Bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen in je zorgteam
   • Collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers ondersteunen bij de zorgverlening

  Dit vinden wij belangrijk

  Bij Nusantara kijken we verder dan een diploma. Wij schatten jouw levenservaring op grote waarde, omdat we van mening zijn dat juist die ervaring bijdraagt aan onze kernwaarden. We weten dat ieder mens anders is en vieren onze verschillen. En ondanks dat bij Nusantara geen enkele dag hetzelfde is, ben je altijd zeker van een welkome, fijne sfeer. Want onze bewoners zijn keer op keer oprecht blij met jou en je collega’s zorgen altijd voor een spreekwoordelijk warm bad!

   

  Herken jij jezelf hierin?

  Je hebt van nature een zorgzaam karakter, straalt betrokkenheid uit en bent positief ingesteld. Je ziet de mens achter de bewoner, signaleert veranderingen in hun wensen en behoeften en handelt daar ook naar. Je hebt affiniteit met diverse culturele achtergronden en houdt bovendien wel van een hapje. En af en toe een dansje doen? Ook daar ben je altijd voor in. Wie sluit er aan?

  Dit bieden wij jou

  Werken bij Nusantara betekent werken in een plezierige en inspirerende omgeving met betrokken collega’s. Als verzorgende IG bij Nusantara heb je een leuke, afwisselende baan waarin je ruimte krijgt om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Als je start als verzorgende IG krijg je een contract voor een jaar met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
  • Een dekkende (aanvullende?) reiskostenvergoeding. Reis je met het ov? We stellen ook OV fietsen beschikbaar!
  • Een pensioen als een (t)huis.
  • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast. Dit doen we zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
  • De mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van uiteenlopende opleidingen en cursussen.
  • Korting op jouw zorgverzekering.
  • De mogelijkheid om via de organisatie een fiets, pc of laptop met een leuk financieel voordeel aan te schaffen.
  • Vinden wij elkaar echt helemaal leuk? Dan krijg je in een oogwenk een contract voor onbepaalde tijd.

    
   Als verzorgende IG bij Nusantara draai je zowel avond- als nachtdiensten mee. Het salaris van de functie verzorgende IG is ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

   

  Solliciteren bij Nusantara? Dit kun je verwachten

  Om te solliciteren naar de functie verzorgende IG vragen we je om je motivatiebrief en c.v. te mailen naar solliciteren@nusantara.nl. We zijn benieuwd naar je!

  Na ontvangst van jouw sollicitatie ziet de procedure er als volgt uit:

  1. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Worden we enthousiast van je mail? Dan plannen we direct een oriënterend gesprek.
  2. Tijdens dit gesprek maken we verder kennis met elkaar en bespreken we hoe de functie er bij Nusantara uit ziet.
  3. Klikt het van beide kanten? We nodigen je van harte uit te komen proefdraaien, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om bij Nusantara te werken. We plannen snel iets in!
  4. We bespreken de arbeidsvoorwaarden met je. Is alles in orde? Dan ontvang je een arbeidscontract van ons.
  5. Je eerste werkdag begint! Wij staan voor je klaar om je wegwijs te maken.

  Heb je vragen over de vacature of wil je graag iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Marijke Hildering (HR businesspartner), via marijke.hildering@nusantara.nl of 06-20774196.

  Over Nusantara

  Nusantara is een hechte club van kleurrijke mensen met één gedeelde passie: samen zorgen voor een warm thuis voor ouderen. We werken vanuit de kernwaarden:  zien, begrijpen, leren en respecteren. Dit dragen we uit in alles wat we doen. Daarbij is er ruimte om met en van elkaar te leren, waardoor we ons steeds verder kunnen ontwikkelen. 

  Samen met meer dan 200 collega’s combineren we zorg en welzijn met de normen, waarden en achtergrond van onze bewoners. Cultuursensitieve zorg noemen we dat. Hierdoor kunnen onze ouderen hun leven zoveel mogelijk blijven leven zoals ze gewend zijn. Ook wanneer dementie of lichamelijke beperkingen onderdeel van hun leven wordt. Werken in de ouderenzorg is een keuze van het hart. Kies jij er ook voor hier bij Nusantara aan bij te dragen?

  Wil je Nusantara beter leren kennen? Ga dan naar de over ons pagina

   

  Bekijk ook deze vacatures bij Nusantara

  Is de vacature verzorgende IG niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel enthousiast over werken bij Nusantara? Bekijk dan onze andere openstaande vacatures

  Bekijk hier alle openstaande vacatures